Contest : PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR..

 Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Sambil nak menunggu jalanraya lengang dek kerana sesak petang-petang ni,
BlogWalking dulu sebelum balik kerja...
Aku klik punya klik terjumpa blog Brader Qhaisrose..
Ada contest? Last-last minute ni sempat lagi ke der?
Walaupun tak ada orang TAG aku, aku join jugak. Hehe...
Tanda sokongan...
Tak apalah selagi 31 Mac tak melabuhkan tirai, kira ON lagi lah kan.
Tengok hadiahnya kemain woo. Hahaa...
Ada rezeki ada, bak kata orang yang penting kena usaha dulu.
OK, kalau anda nak tengok syaratnya sila klik sini...


 ~ wajib menjadi follower blog Qhaizaa. - Sudah
~ wajib letakkan tajuk entry "contest : PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR "...,copy pic di atas dan upload ke dalam entry anda dan link kan gambar tersebut ke contest ni..  - Sudah
~ letakkan banner di sidebar anda dan linkkan kepada halaman contest ini sepanjang contest ini berlangsung. - Sudah
~ sertakan link entry korang melalui comment pada entry ini.  - Sudah
~ wajib gambar anda sendiri memakai pakaian tradisional melayu.tak kisah la baju kurung ke,kebaya ke,teluk belanga ke,baju melayu ke,apa ke....,janji pakaian tradisional melayu..gambar artis x dibenarkan sama sekali..XD  - Sudah 
.

 Aku tahu aku tak kacak, tapi saja nak bubuh kat sini. Esok lusa habis contest ni aku deletelah gambar ni. Boleh tuan Contest? Hahaa... Ini gambar semasa Hari Raya bila entah... BTW, kerje 'pendawai' macam aku memang dah kena berbaju Melayu Teluk Belanga setiap Jumaat... Ahaks


Sebab apa aku join?
 Beri sokongan pada blogger Qhais seorang belia yang berusaha untuk menjulang dan memartabatkan seni tradisional Melayu tanah air (pakaian juga antara cabang seni). Kalau kita sebagai Melayu itu sendiri tak sokong nak harap siapa lagi. Melayu berkualiti berteraskan Al-quran dan Hadith.


Tagline...
"Busana Melayu Sopan Cermin Muslim Sejati"
( boleh terima pakai ke? )

~ tag kepada 3 orang atau lebih rakan blogger anda:
Kak Nza
Naz
Amieynna


Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

16 komen:

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

selamat malam adikku hysman

wah!!! ada harapan nak menang nie...memang lelaki melayu terakhir..

peweet!! good luck dik

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

wah smart gmbr.. semoga menang..

niesz berkata... [Maklum Balas]

wah!jejaka melayu terakhir nie...heee...

gud luck ya.. :)

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

selamat berjaya untuk sdra ya

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

F
U
U
U
Y
O
O
O

KACAK3...

da moh g jumpa tok kadi moh2..

^_^

bintangku berkata... [Maklum Balas]

Gaya cam artis hollywood, posing amik gmbr dr blkg. :P

Oasis berkata... [Maklum Balas]

Fuyooo...kuningnya. Tak suka kena tag, seyes..

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

wahhhhh man...
kan main ko ye berposing...
kuning ang..ang ni...
:)

HEROICzero berkata... [Maklum Balas]

amboi kemaiiiiin! heheh.

gud luck dude =)

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

segak sungguh En Hysman kita nih..!! :)

good luck... !! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”

uihhhh busana johorean sejati tu... baju teluk belanga..... yang pastinya segak ko bergaya kali ni... pasti menang punya... warrghhhh macam orang nak merisik pinagan anak dara orang ajerrr rupanya...

Pi langkawi carik mahsuri..
Mahsuri sembunyi dlm peti..
Puas aku sudah mencari..
Baru kini jumpa kekasih hati..

FiNa berkata... [Maklum Balas]

wahhh... dah macam nak g nikah... eh, nikah warna putih en? er,,, macam nak g merisik kot? hehehe

hazlin berkata... [Maklum Balas]

amboi amboi amboi.. :)

Areef Ibn Naim berkata... [Maklum Balas]

salam man,

wah3x, die pun bkn main posing lg, hehehe...

good luck!

if berkelapangan, jom join contest ni lak... sy tag kat blog sy...

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

fuhhhhh!!!! memang betul2 lelaki melayu terakhir nie...heheheee

qhais berkata... [Maklum Balas]

salam...tahniah, anda telah berjaya dlm contest ni...sila ke link:
http://qhaisrose.blogspot.com/2011/04/keputusan-pemenang-contest.html