Luhur Hati Dengan Keikhlasan..

 Assalammualaikum kepada para pembaca blog SmileMyfta, lama betul tak update. Hehee..
Semoga anda semua berada didalam sihat sejahtera hendaknya, InsyaAllah..
Sempena bulan baik ni, ayat kena baik sikit, tutur kata kena control, prilaku kena sopan.
Dalam kesempatan ini marilah kita memanjat kesyukuran kerana kita akan bertemu kembali dengan bulan Ramadhan Al-Mubarrak, bulan yang penuh dengan keberkatan.

  Selamat menyambut bulan Ramadhan yang penuh barokah ini... Moga2 segala doa dan amalan kita semua beriringan bersama seterusnya diberkati Allah SWT... InsyaAllah... Barakallahufikum...

**Puasa jangan tak puasa... Hehe...

Best Regard,
 

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

8 komen:

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

‎:: SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA DENGAN PENUH KESEJAHTERAAN DAN KEBERKATAN EN HYSMAN!.. INSYALLAH NANTI KITA BUKA SAMA2 K.. ^_^ ::

Areef Ibn Naim berkata... [Maklum Balas]

salam,

lama abg kita ni menghilang yer :)

man, selamat berpuasa yer... mg amalan kita akan diterima, amiin...

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

Selamat berpuasa, dalam ramadhan utk kamu..

lama ka tak dengar khabar kamu.. mmg rindu

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

salam ramadhan man
acu mohon maaf atas semua salah silap acu pada man ye

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mr.syazwan
selamat berpuasa untuk en.wan jugak... buka sama2? kena sponser nih.. hahaa

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Areef Ibn Naim
waalaikumussalam cikgu,
hilang bkn ke mana, ade ni cuma kurang bkesempatan.. hehe

terima kasih dan selamat berpuasa juga buat cikgu dan keluarga..
insyaAllah sama2lah kita.. :)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Citarasa Rinduan
selamat berpuasa buat kak dan keluarga...
saya juga rindu zaman aktif berblog dulu.. hahaa..
saya cuba utk merajinkn diri..
terima kasih kak.. :)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@@cu SaYaNg
salam ramadhan juga buat acu dan keluarga..
saye pun nk mohon maaf jika ade tersilap berbicara dgn tulisan yg ntah apa2.. maaf ye acu..
selamat semua.. :)